Verksamhetsområden
Visar föreningar 1-20 av totalt 831
127 Gaming - Stockholm
Vi är en förening som gillar spel i 127-området i Stockholm
1up - Eskilstuna
Vi i 1up gaming spelar en variation av spel likt Fortnite, minecraft, kortspel samt schack m.m. Vi samlas för att spela spel cirka 1-2 gånger i veckan.

Inom 1up gaming är vi medlemmar omkring 14-16 år gamla och vi är inom föreningen 4 medlemmar för tillfället.

1up gaming är en förening där vi medlemmar vill umgås samt samarbeta så väl som utveckla vår kommunikations förmåga. Vi vill framställa tävlingar och utmaningar.
2:ans Rollspelsförening - Nacka
En rollspelsförening som är baserad på 2:ans fritidsgård Nacka. Spelar tisdagar och vissa fredagar 15:30-17:00
3rd Strike Sweden - Stockholm
Vi spelar Street Fighter III: Third Strike!

Vi ordnar spelträffar och turneringar offline och online när möjlighet ges.

Discord: https://discord.com/invite/hNbBrvqwyT

Facebook: https://www.facebook.com/groups/481200030470449/
4:e Cirkelns Spel - Vingåker
Vi är en förening med fokus på Warhammer 40k.
Vi är ett gäng elver på Hvitfeltskas gymnasie skola som länge tyckt om att spela Rollspel så som Dnd, Trudvang, Pathfinder etc. Vi har inte tidigare varit stora nog för att ansöka som en förening, men vi har på senare tid lyckats få tag på fler medlemmar.
Vi är en förening som spelar gamla retrospel och även nya videospel. Vi anordnar event där vi spelar tv-spel, säljer mat, snacks och dricka och håller i tv-spelsquiz och turneringar i olika tv-spel.
A Ticket To Nils - Höganäs
Vår nuvarande verksamhetsplan:

Vi är i huvudsak en förening med syfte att träffas och spela brädspel. Under året kommer vi hålla kontakt och eventuellt även spela andra typer av spel på olika plattformar. Vi vill anordna evenemang, "spelkvällar", för föreningens medlemmar och köpa in spel till dessa.
A-LAN - Askersund
accu spelförening är ett passionsproject av ett gäng unga, motiverade, gröna, driftiga och ungdomliga ungdomar. ACCU är en förkortning och kommer från det latinska uttrycket: "aktinum, curealisum, cenaesi, urreala" -Lucius Tarquinius Superbus (den yngre), vilket översatt betyder: aktiv, surrealistisk, cerebral och undermedveten, detta menar Superbus, den yngre, är de fyra typerna av inteligens.
Adventures League - Stockholm
Adventures league or AvL is a newly made DnD club that wants to focus on getting new people into DnD and match up existing players with other players for more campaigns. We are around 13-18 in ages but we accept every one no matter what. https://discord.gg/pmRXu2A
Adventus är en förening som fokuserar på datorspel främst inom genren Rollspel och spelet FiveM, som är en Rollspelsläge för det stora spelet GTA V. Adventus vill växa till en social gemenskap där likasinnade har en gemensam anknytningspunkt i rollspelandet och växa till en stor förening för alla. Vår mål är att i framtiden även satsa på andra genren inom datorspelsvärlden och anordna turneringar och tävlingar för medlemmarna. Vi planerar även på sikt att kunna anordna fysiska träffar där medlemmar kommer samman.
AFK - Alingsås Fantasy Klubb - Alingsås
Vi är en grupp som spelat D&D (Dungeons & Dragons) i några år och under dom åren har vi haft enormt kul. Vi har förstått att det är många som har hört talas om och vill testa D&D men som inte vet hur dom ska börja och vi vill alltid ha flera spelare till våra kampanjer. Vi är i grund och botten ett gäng nördar och D&D är inte bara ett sätt att gamea på utan den sociala aspekten i spelet har lett till många skratt och en enorm samhörighet för gruppen och nu vill vi dela det här äventyret med andra.

https://discord.gg/AwE7XHuszv
Leia är ett nätverk för tjejer och ickebinära inom spelkulturen som vill utvecklas, dela erfarenheter och bygga en gemenskap tillsammans. Oavsett om du vill bli bättre på att arrangera evenemang, utveckla ditt ledarskap eller bara träffa fler som älskar spelkulturen så har Leia något för dig.
AGES (Academic Game Environment Skövde) är en förening för tvspelsentusiaster som anordnar sociala sammankomster, spelturneringar, föreläsningar och andra händelser som främjar sociala band mellan människor samt studiet av spel på akademisk nivå.
Arrangörs gruppen Hybris:
AG Hybris

Arrangörs gruppen Hybris nedan kallat AG Hybris har följande syfte.

Att skapa bra och konkreta upplevelser som blir ett minne för livet.

Att en hög kvalité ska följa såväl planering ,innehåll som själva upplevelsen.
Meningen är att arrangemangen ska upplevas som starka, realistiska utmanande samt berikande.

Birger Hanning
2009-11-27

Airsoft Sundsvall - Sundsvall
Vi på Airsoft Sundsvall vill erbjuda schyssta spel med hög säkerhet, seriösa arrangörer och härlig gemenskap.
Vår ambition är att se Airsoft växa med roten i Sundsvall för att denna härliga fritidsaktivitet ska sätta sig på kartan även här i Sundsvall.
Airsoft-Åmål - Åmål
Förening för airsoft spelare runt om och här i Åmål.
Vi skapar spel, diskuterar vapen / utrustning, samt allt annat gällande spelets regler och nöjen :)
följ vår Facebooksida för information om planerade events och speldagar
AirsoftSverige - Svalöv
Albus Arbor - Umeå
D&D rollspel, spelar ca 2 ggr i månaden, åldrar ~23

Ca 6 pers