Logo
Logo

KodachiKai är en förening i Lund för alla er som är intresserade av nördkultur som Japansk manga, anime, cosplay, TV-spel, Karaoke, Brädspel, Rollspel, och mer därtill!

Medlem är du som har registrerat dig via denna sida under innevarande kalenderår. Många köper sitt medlemskap i samband med vårt konvent Kodachicon som sker under Kristi himmel-helgen varje år! Som medlem har du rätt att komma på alla våra möten, måndagsträffar och evenemang, samt möjlighet att med oss skapa egna aktiviteter!

Som förening har vi varit aktiva i över 15 år, och där pendlat från ett tiotal medlemmar till de upp över 900 medlemmar som vi har idag! Vi driver flera olika konvent i Lundatrakten, där vi räknar in Kodachicon, Kodachikun, och även ett event som hete Storkun. Utöver våra konvent så har vi "minikonvent" varje måndag, där vi sitter och pratar, umgås, tittar på film, och ibland har vi nån workshop också.

Verksamhetsgrenar: Brädspel, Cosplay, Fantastik, Konvent, Kortspel, Mobilspel, Rollspel, TV-spel, Östasiatisk populärkultur

Hemsida: http://Kodachikai.se

Antal medlemmar
2024: 680
2023: 833
2022: 935
Förtroendevalda 2023
Styrelse
Ordförande: Clara Herrlin
Kassör: Lynn Andersson
Sekreterare: Yama Holmgren Ödman
Ledamot: Sam Gällström
Ledamot: Mel Willners Nordstöm
Ledamot: Dominiq Lindsol
Suppleant: Matti Ljunggren
Suppleant: Mia Johansson
Suppleant: Hampus Samuelsson
Revisorer
Revisor: Johan Gustafsson
Valberedare
Valberedare - samm: Rebecka Rådström
Valberedare: Nicholas Johansson
Valberedare: Yasmine Henriksson