Logo
Logo

Bli medlem i Kodachikai 2023

KodachiKai är en förening i Lund för alla er som är intresserade av nördkultur som Japansk manga, anime, cosplay, TV-spel, Karaoke, Brädspel, Rollspel, och mer därtill!

Medlem är du som har registrerat dig via denna sida under innevarande kalenderår. Många köper sitt medlemskap i samband med vårt konvent Kodachicon som sker under Kristi himmel-helgen varje år! Som medlem har du rätt att komma på alla våra möten, måndagsträffar och evenemang, samt möjlighet att med oss skapa egna aktiviteter!

Som förening har vi varit aktiva i över 15 år, och där pendlat från ett tiotal medlemmar till de upp över 900 medlemmar som vi har idag! Vi driver flera olika konvent i Lundatrakten, där vi räknar in Kodachicon, Kodachikun, och även ett event som hete Storkun. Utöver våra konvent så har vi "minikonvent" varje måndag, där vi sitter och pratar, umgås, tittar på film, och ibland har vi nån workshop också.

Information om medlemsavgift

KodachiKai har en medlemsavgift på 70 kr. För att du ska bli medlem i föreningen krävs det alltså förutom att du skriver in dina uppgifter här dessutom att du betalar in 70 kr till föreningens plusgiro: 308494-4 eller via Swish. Ange ditt fulla namn och födelseår som meddelande.
OBS!! Har du redan betalat medlemsavgift via Kippu genom att betala för en "Medlemskap Kodachikai"-biljett så ska du inte betala en gång till här.

123 - 493 17 13

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2023. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.

Bli även medlem i en avdelning (frivilligt)

Om du vill kan du även bli medlem i en av föreningens avdelningar.