Bli medlem i Simultima 2018

Gillar Du rollspel? Gillar Du lajv? Eller gillar Du kanske bara att skriva? Det här är platsen för Dig som inte kan bärga Dig mellan spelmöten, som vill testa en ny roll inför ett lajv eller kanske återuppliva en gammal. Kom med de karaktärer och platser som trängs med varandra i Ditt huvud och upplev en annan typ av spel, helt gratis!

Simultima.se är en rollspelschatt, ett helt textbaserat rollspel baserat på improvisation och fantasi, med ett urval av spelvärldar. Simultima är också en ideell förening under SVEROK bestående av ett gäng passionerade rollspelare, författare och kreatörer som alla delar drömmen om en gemensam mötesplats där vi kan skapa historier, platser, intriger och karaktärer - tillsammans!

Du behöver inte vara medlem i föreningen för vara med att spela eller skapa i chatten. Fast om Du är intresserad kan Du läsa om föreningen i fliken med samma namn. Men Du, innan Du gör det - kika in på chatten och se vad som händer. Vad väntar Du på? Kom in!

Information om medlemsavgift

Simultima har en medlemsavgift på 100 kr. För att du ska bli medlem i föreningen krävs det alltså förutom att du skriver in dina uppgifter här dessutom att du betalar in 100 kr till föreningens plusgiro: 1713973-4. Ange ditt fulla namn och födelseår som meddelande.

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2018. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.