Bli medlem i Malmö e-sport 2019

Malmö e-sport är en Sverokförening som arbetar för organisera e-sporten i Malmö. Genom att organisera e-sporten kan vi skapa en stark grund för e-sportutövare att växa och bli bättre inom sin gren. Det ger oss även möjligheter att finansiera e-sporten och skapa träningsplatser och ytor för spelare att träffas.

Malmö e-sport är en förening bestående av ett flertal avdelningar som alla arbetar för ett bättre Malmö för e-sportutövare. Det kan vara en lagavdelning som fokuserar sin verksamhet på det egna laget och strävar efter att bli bättre eller en LAN-avdelning som försöker skapa platser där vi kan träffas, tävla och ha roligt tillsammans.

E-sporten är det snabbast växande idrottsutövandet i Sverige där ungdomar spelar digitala spel med hopp om att få bli proffs i framtiden. Det påminner mycket om fotbollsintresserade ungdomars kämpande och drömmar, fast sporten är digital och det är snabbtänkthet och fingerfärdighet som räknas snarare än muskelstyrka.

Malmö e-sport jobbar för att lyfta e-sportens status, genom allt från e-sportkvällar på sportbarer och möten med politiker men framförallt genom att organisera och skapa möjligheter för e-sportutövare i Malmö.

Observera!
Dina uppgifter kan komma att användas för sammanställning av statistik och för att registrera ditt deltagande gentemot Malmö e-sports bidragsgivare. Detta inkluderar Arbetarnas bildningsföbund (ABF), Sverok, Sverok skåne och Malmö stad. Genom att godkänna följande stycken bekräftar du att du läst, förstått och går med på ovanstående text.

Medlemskapet i Malmö e-sport kostar 100kr/person och gäller i tolv månader. Det går bra att swisha till 1232649119 med förnamn, efternamn samt epost address som meddelande. Har man inte swish går det bra att betala in till plusgiro, info finns i rutan under.
För detta får du ta del av Malmö e-sports nätverk, aktiviteter, resurser och träningsplatser.
Ditt medlemskap hjälper Malmö e-sport att göra e-sporten synlig och accepterad i samhället.
Styrelsen jobbar kontinuerligt på att öka värdet i medlemskapet

Information om medlemsavgift

Malmö e-sport har en medlemsavgift på 100 kr. För att du ska bli medlem i föreningen krävs det alltså förutom att du skriver in dina uppgifter här dessutom att du betalar in 100 kr till föreningens plusgiro: 1697985-8. Ange ditt fulla namn och födelseår som meddelande.

123 - 264 91 19

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2019. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.

Val av avdelning

Välj vilken avdelning du vill bli medlem i eller välj “Huvudförening” för att gå med i den här föreningen.