Bli medlem i Spelföreningen Vita Ulven 2019

Vita Ulven är en fritidsförening för den spelglada massan i Värmland. Stationerad i Kil's Kommun arbetar Vita Ulven med att sprida spelkulturen, allt från brädspel, rollspel, dataspel och 'levande rollspel' (Lajv) är en del av våra repertoar. Men vi hejdar oss inte där, vi har ambitioner att växa och utöka vårt område av aktiviteter.

Vita Ulven är inte bara 'Fun and Game', vi tar faktiskt ställning inom vissa områden, b.l.a så tillåter vi inte några typer av droger eller rusmedel. Så allt från alkohol till energidrycker är inte tillåtna hos oss eller på våra aktiviteter.
Vi tar även aktivt motstånd mot Rasism och kvinnofientlighet, vi är en förening för alla, oavsett kön, hudfärg, sexualitet, religion eller ålder.

Vid onlineregistrering, glöm inte bort att skriva för och efternamn i meddelandet vid betalning, så vi vet vem som betalat!

Information om medlemsavgift

Spelföreningen Vita Ulven har en medlemsavgift på 100 kr. För att du ska bli medlem i föreningen krävs det alltså förutom att du skriver in dina uppgifter här dessutom att du betalar in 100 kr till föreningens bankgiro: 5242888. Ange ditt fulla namn och födelseår som meddelande.

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2019. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.