Logo
Logo

Bli medlem i MEGA 2021

MEGA är en ideell ungdomsförening med inriktning mot digitala spel. Föreningen har sitt säte och egen lokal i Malmö. Lokalen kallas för Spelens hus och finns på Nobelvägen 145A i Malmö.

Föreningen bedriver veckoaktiviteter på torsdagar och söndagar. På träffarna uppmuntrar vi till fritt spelande, men vi försöker även ha speciella teman exempelvis i samband med nya spännande speltitlar släpps.

MEGA arrangerar även spelhelger på Spelens hus, där WEMAS-helgen i slutet av januari är en av de större. Aktiviteterna på Spelens hus är öppna för alla medlemmar.

Föreningen är också ofta ute på andras events och hjälper till med TV-spelsunderhållning. Vi har bland annat visat upp oss på tre Malmöfestivaler samt SciFiWorld, Kodachicon och spelmusikkonserten Joystick. Behöver du hjälp med underhållning på ditt evenemang? Tveka inte att kontakta oss!

Vad kostar ett års medlemskap i MEGA?
Medlemmar till och med 25 år betalar 100 kr. Är du 26 eller över kostar det 150 kr per år. Alla medlemmar registreras i avdelningen TNG.

Kontaktinformation MEGA

Organisationsnummer: 802447-5629
Plusgiro: 56 51 49-2
Besöksadress: Nobelvägen 145A
E-post: info@megasweden.se
Facebook: facebook.com/MEGAsweden.se
Instagram: instagram.com/mega.sweden
Twitter: twitter.com/megasweden

Styrelse: Linah Boulkaboul (ordförande), John Westlund (kassör), Robin Tulestedt (ledamot), Albin Winqvist (ledamot), Mariam Boulkaboul (ledamot) samt suppleanterna Lin Danielsen och Annie Hansen.

Information om medlemsavgift

MEGA har en medlemsavgift på 100 kr upp till 25 år, och 150 kr för de som är 26 år och äldre. För att du ska bli medlem i föreningen krävs det alltså förutom att du skriver in dina uppgifter här dessutom att du betalar in 100/150 kr till föreningens plusgiro: 56 51 49-2 eller Swish: 0738977025. Ange ditt fulla namn och födelseår som meddelande.

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2021. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.