Logo
Logo

Bli medlem i MEGA 2024

MEGA är en ideell ungdomsförening med inriktning mot digitala spel. Föreningen har sitt säte och egen lokal i Malmö. Lokalen kallas för Spelens hus och finns på Nobelvägen 145A i Malmö.

Föreningen bedriver veckoaktiviteter på torsdagar. På träffarna uppmuntrar vi till fritt spelande, men vi försöker även ha speciella teman exempelvis i samband med nya spännande speltitlar släpps.

MEGA arrangerar även spelhelger på Spelens hus, där WEMAS-helgen i slutet av januari är en av de större. Aktiviteterna på Spelens hus är öppna för alla medlemmar.

Föreningen är också ofta ute på andras events och hjälper till med TV-spelsunderhållning. Vi har bland annat visat upp oss på tre Malmöfestivaler samt SciFiWorld, Kodachicon och spelmusikkonserten Joystick. Behöver du hjälp med underhållning på ditt evenemang? Tveka inte att kontakta oss!

Vad kostar ett års medlemskap i MEGA?
MEGA:s medlemsavgift skiljer sig beroende på din ålder. Är du:
1. Upp till 15 år: 50 kr
2. 16–26 år: 100 kr
3. 27+ år: 150 kr.

Kontaktinformation MEGA

Organisationsnummer: 802447-5629
Plusgiro: 56 51 49-2
Swish: 123 - 193 86 79
Besöksadress: Nobelvägen 145A
E-post: info@megasweden.se
Facebook: facebook.com/MEGAsweden.se
Instagram: instagram.com/mega.sweden
Twitter: twitter.com/megasweden

Styrelse: Samir Arabi-Eter (ordförande), Marcus Norén (kassör), Aron Wright (sekreterare), Alexander Wald (ledamot) samt suppleanter Mathias Eriksson och Roman Tateosyan.

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2024. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.

Bli även medlem i en avdelning (frivilligt)

Om du vill kan du även bli medlem i en av föreningens avdelningar.