Bli medlem i Västkust Konvent 2018

Västkust Konvent är en förening som inriktar sig på östasiatisk popkultur och skapar årligen konventet DonkeyCon i Uddevalla. Här kan man delta i allt från brädspel, rollspel till e-sport och konsollspel. Vi erbjuder även massor av östasiatiska aktiviteter såsom cosplay, animevisning, maidcafé etc. Alla människor i alla åldrar är varm välkomna att delta i våran verksamhet och ha superkul tillsammans med oss och nya vänner!

OBS! Kommer du hit via köp av konventsbiljett behöver du INTE betala! Detta sker automatiskt i samband med biljettbetalningen.

Information om medlemsavgift

Västkust Konvent har en medlemsavgift på 50 kr. För att du ska bli medlem i föreningen krävs det alltså förutom att du skriver in dina uppgifter här dessutom att du betalar in 50 kr till föreningens plusgiro: 1641982-2. Ange ditt fulla namn och födelseår som meddelande.

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2018. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.