Bli medlem i Svarta Galten 2019

Föreningen Svarta Galten med säte i Karlskoga kom från början att starta som ett lajvprojekt men är idag så mycket mer. Januari år 2006 startade Svarta Galtens ungdomsverksamhet, med inriktning mot all form av rollspel. Tanken med ungdomsverksamheten är att få in nytt ungt blod i föreningen. Någon gång i framtiden är det våra ungdomar som är huvudarrangörer för lajv och dylika arrangemang och kan driva föreningen framåt.

Föreningen har arrangerat kampanjen lajvkampanjen Kastaria mellan åren 2002 och 2014, byggt medeltidsbyn Glimminge och dessvärre även nu rivit den. Med brist på lajvområde och i nuläget energi i föreningen så ligger arrangerande av lajv på hyllan för stunden men föreningen medlemmar deltar på andra lajv och det finns en aktiv ungdomsverksamhet som inriktar sig på spelverksamhet. Hos oss har ungdomar mellan 11-25 år möjlighet att prova på alla sorters spel – rollspel, lajv, TV-spel, dataspel, kortspel, brädspel, bordsspel, figurspel o.s.v. Utöver detta finns möjligheten att ”bara vara social” och umgås, låna dator, få läxhjälp, delta i studiecirklar, upplevelsevandringar m.m.

Föreningen har sedan verksamhetsåret 2016 infört en medlemsavgift.
50 kr för ungdomar under 18 år, 100 kr för (det år man fyllt) 18 år och uppåt.

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2019. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.