Bli medlem i Lanportalen 2020

Målet med våran förening är att göra det så enkelt som möjligt att syssla med e-sport.
Vi villa att det ska vara lätt för arrangörer i alla storlekar att anordna lan. Genom att förse dessa med all nätverk- och elutrustning de behöver tror vi att fler ska känna sig motiverade att prova på att anordna ett eget lan. Vi själva har sedan tidigare arrangerat lan-evenemang i olika storlekar och känt av problematiken att skaffa fram den rätta utrustningen.
Dom som bara vill sitta hemma och lira kan i stället låna servrar av oss eller bara hänga på våran hemsida och umgås med likasinnade.

Information om medlemsavgift

Lanportalen har en medlemsavgift på 50 kr. För att du ska bli medlem i föreningen krävs det alltså förutom att du skriver in dina uppgifter här dessutom att du betalar in 50 kr till föreningens bankkonto. Clearingnummer: 8420-2, Kontonummer: 913760848-6. Ange ditt fulla namn och födelseår som meddelande.

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2020. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.