Logo
Logo

Bli medlem i Tärningen Avgör 2024

Tärningen Avgör är en idéell, Sverok-ansluten roll- och konfliktspelsförening med sitt säte i Porsön, nära Luleå Tekniska Universitet. Vi är oberoende av LTU, och är en förening öppen för alla.

Vi i föreningen driver en mängd olika aktiviterer, och fokuserar huvudsakligen på roll- och konfliktspel vilket gör att brädspel, figurspel och rollspel är de vanligaste aktiviteterna. Dock är många av våra medlemmar intresserad av kortspel, dator-/TV-spel, och liknande. vilket gör att det är lätt att hitta likasinnade.

Information om medlemsavgift

Tärningen Avgör har en medlemsavgift på 200 kr. För att du ska bli medlem i föreningen krävs det alltså förutom att du skriver in dina uppgifter här dessutom att du betalar in 200 kr till föreningens bankgiro: 5089-4229. Du kan också Swisha till 123 632 71 91. Ange ditt fulla namn som meddelande. OBS: Har du aldrig tidigare varit medlem i Tärningen Avgör så är det gratis att gå med på pröva-på-basis första kalenderåret.

123 - 632 71 91

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2024. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.