Logo
Logo

Bli medlem i QueerNördarna 2022

En förening med fokus att ge hbtqi+ en plats i spelhobbyn. Vi söker hbtqi-personer eller allierade inom alla hobbygrenar – så som brädspel, TV-spel, rollspel, lajv, cosplay och/eller som bara vill hänga med queera nördar.

Vi har även en frivillig medlemsavgift på 100 kr eller mer om du vill hjälpa att stötta QueerNördarna. Om du vill betala avgiften swischa till 123 360 83 46. Denna avgift är helt frivillig och krävs inte för att bli medlem i föreningen.

Är du 25 år eller yngre? Då har vi en ungdomsavdelning – Unga QueerNördar du kan bli medlem i. Du blir automatiskt även medlem i huvudföreningen om du går med. Gå med i Unga QueerNördar här:
https://ebas.sverok.se/signups/index/14207

Som medlem i QueerNördarna godkänner du även att styrelsen får tillgång och hanterar de personuppgifter som hanteras via eBas. Dessa lagras ej separat av QueerNördarna, utan endast via Sverok och eBas.

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2022. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.

Bli även medlem i en avdelning

Om du vill kan du även bli medlem i en av föreningens avdelningar.