Logo
Logo

Spellovet 2021

Spellovet är Sveriges största spelhändelse och engagerar varje år över hundra spelföreningar runt om i landet. Föreningarna arrangerar spelkvällar, cosplaytävlingar, konvent, brädspelsbarer, LAN och mycket mera.

Spellovet 2021 äger rum under vecka 44, 1-7 november, då skolorna har höstlov. (Har ni höstlov vecka 43 eller 45? Ingen fara, de räknas också som en del av Spellovet!) 

Satsningen fungerar inte bara som ett tillfälle då spelare får träffas och presentera sin hobby för allmänheten, utan också som en gemensam manifestation för Sveriges starka spelkultur.

Allt ni som förening behöver göra är att hitta på något roligt och bjuda in allmänheten till ert evenemang. I samband med Spellovet skickar vi er en fantastisk Spellovslåda till de 150 första föreningarna, fylld med alla möjliga typer av spel. Förra året hade lådan ett värde av ett par tusen kronor. 

Tid

Lördag 2021-10-23 00:00
till och med
Söndag 2021-11-14 00:00

Plats

Spellovet sker över hela landet, ni väljer sjäva var ni arrangerar evenemanget.

Anmälningsformulär

Anmäl dig senast: 2021-09-27 07:00

Entré

Jag vill få en låda av spellovet

Jag vill ha en låda om någon annan avanmäler sig

Jag vill registrera en aktivitet, men vill inte ha en låda

Spellovslådan innehåller en blandning av spel, nördprylar och Sverokmaterial. Det är en chans att upptäcka olika delar av spelhobbyn såväl som nya spelupplevelser och gamla favoriter. Finns det något särskilt ni skulle vilja att vi skickar med i Spellovslådan?

Lådan skickas till adressen som ni fyllt i ovan.