Logo
Logo

Frispel 27-29 aug

Ett frispel är för medlemmar som vill ha lugnt häng med Västspel och där vi tillsammans planerar mat och spelaktiviteter när vi väl är på plats. Det är friare än Västlägret och inga restriktioner runt aktiviteter, godis och mobiler finns, förutom eventuella allergier. Vi börjar vid middag på fredagen och håller på tills söndag förmiddag.

Spel
Senare i anmälan frågar vi vad ni vill spela och vad ni tar med sig för spel och då får vi lite koll på vad som kommer att spelas på helgen. På fredagen sätter vi upp ett schema där deltagarna kan se vad som planeras och där kan de skriva upp sig på tex rollspelspass eller figurspel.

Mat
Matlagningen delar vi på. Vi delas in i lag där laget ansvarar för en måltid var och gruppen handlar för den. Vi delar sedan på matkostnaden. Det brukar inte bli särskilt dyrt. Glöm inte att spara kvitto om ni handlar.

Obligatoriskt medlemskap
För att delta på frispelet behöver den som åker även vara medlem i Göta lejon då det är deras lägergård vi lånar, men också så klart medlem i Västspel. Yngre medlemmar behöver spelsugen förälder med sig och äldre ungdomar/tonåringar kan åka själva om de kan fixa att vara med i matlag och klarar packning och slutstädning med oss andra.

Covid-information
Vi hjälps åt att hålla god hygien, avstånd så gott det går och håller oss hemma om vi har förkylningssymtom.

Kontakt
Har du frågor eller bara vill peppa med oss är du välkommen till Västspels Discord-server. Under frispelet går Fredrik att nå på telefon 0723733397.

Samarbete
Vi samarbetar med Studiefrämjandet och Göta lejon för att kunna genomföra denna aktivitet. Det betyder att vi redovisar personuppgifter till dessa. 

Tid

Fredag 2021-08-27 18:00
till och med
Söndag 2021-08-29 12:00

Plats

Vi lånar en kursgård från Göta Lejon i Bovik på Björkö. Karta.

Sök på "Seglarskolan Bovik, Öckerö" för att hitta med karta. Vi som kommer med bil hjälps åt att hämta dem som åker kollektivt till färjeläget på Björkö.

Kollektivt tar man sig till "Gröneviks färjeläge". Ring 0723733397 när ni väntar på färjan för att ordna skjuts.

Observera att Bovik ligger i Öckerö kommun, men inte på själva ön Öckerö.

Anmälningsformulär

Anmäl dig senast: 2021-08-14 00:00

Entré

SLUT

Hamnar i kö som reserv ifall någon tidigare anmäld ej kan komma.

Eftersom Bovik ligger lite utanför kollektivtrafiksnätet krävs att några deltagare tar bilen.

Kryssa i vad du är sugen på att spela under Frispelet.

Eventuella spel du är sugen på att spela men inte äger själv.