Spellovet 2020

Spellovet är Sveriges största spelhändelse och engagerar varje år över hundra spelföreningar runt om i landet. Då arrangerar ni föreningarm spelkvällar, cosplaytävlingar, konvent, brädspelsbarer, LAN och mycket mera.

I vanliga fall så ber vi er föreningarna visa upp er verksamhet för allmänheten, men i år är det ju lite annorlunda med Corona och fysiska event. Vi  ber er därför att att ha ett ansvarsfullt och mysigt lagom stort internt event för att fira just er egen förträffliga förening. Vi från Sverok skickar en Spellovslåda fylld med alla möjliga typer spel och överraskningar till de 150 första föreningarna som anmäler sig.

Spellovet 2020 äger rum under höstllovet, vecka 44, 26 oktober till den 1 november. Har ni höstlov vecka 43 eller 45? Ingen fara, de räknas också som en del av Spellovet!

Tid

Måndag 2020-10-26 00:00
till och med
Söndag 2020-11-01 00:00

Plats

Över hela landet - ni väljer själva vart och hur just ni träffas. Kanske är det online?

Anmälningsformulär

Anmäl dig senast: 2020-09-30 23:50:00

Jag vill få en Spellovslåda!

Jag vill ha en låda om någon annan avanmäler sig

Jag vill registrera en aktivitet, men vill inte ha en låda

Vilken hobbygren utövar ni främst i er förening? Tex Brädspel, airsoft, e-sport, rollspel eller något annat?
Frivilligt svar, har ni inte planerat något ännu kan denna lämnas blank. Om ni ska genomföra fler saker under Spellovet får ni gärna skriva det!
Spellovslådan innehåller en blandning av spel, nördprylar och Sverokmaterial. Det är en chans att upptäcka olika delar av spelhobbyn såväl som nya spelupplevelser och gamla favoriter. Finns det något särskilt ni skulle vilja att vi skickar med i Spellovslådan? Foldrar, affischer eller t-shirts t.ex?

Hanteringen av dina uppgifter