CS:GO-läger

På Scandic Elmia i Jönköping samlas 40 CS:GO-spelande tjejer 26-29 oktober. Lägret kostar 200 kronor och då ingår ALLT; boende, resa, mat och lån av dator. Lägret är för dig som är 13-26 år. 

Under lägret kommer du ungefär halva tiden coachas i CS:GO av våra duktiga coacher. Den andra halvan ägnas åt att diskutera hur du som tjej upplever klimatet runt ditt spelande; på nätet, hemma och i skolan/på jobbet.

Du som söker till lägret ska vara intresserad av att dela med dig av dina erfarenheter genom workshops och enkäter.

15 av deltagarna kommer komma från Stockholms-regionen, medan 25 personer kommer från resten av Sverige. När du anmäler dig uppger du om du har närhet till Stockholm. En gång i veckan i fem veckor kommer du fortsätta bli coachad, antingen på plats i Stockholm (för dig som har närhet till Stockholm) eller via Discord. Det är viktigt att du vill vara med på träningarna. Anger du att du har närhet till Stockholm ska du ha möjlighet att själv ta dig till träningslokalen centralt i Stockholm en gång i veckan i fem veckor.

Tid

Lördag 2019-10-26 12:00
till och med
Torsdag 2019-08-29 12:00

Anmälningsformulär

Har du några tillgänglighetsbehov? I så fall vänligen ange dem nedan. Det kan till exempel vara extra pauser, framkomlighet för rullstol, hörslinga eller material som är lättläst.
Här kan du fylla i övrig information som kan vara bra för oss att veta.
Vilken är den högsta rank du har uppnått i CS:GO? Har du aldrig spelat rankat så får du gärna uppskatta ungefär vilken nivå du tycker att du ligger på.
Har du närhet till Stockholm och möjlighet att ta dig till träningslokalen centralt i Stockholm en gång i veckan, i fem veckor, efter lägret?
Har du Discord? Vad har du för användarnamn i sådana fall? Exempelvis: Lillie #0611
Vad har du för mål med lägret? Det kan handla om kunskaper, socialt eller annat.
Vad vill du bli bättre på i spelet?
Här anger du en anhörig vi kan kontakta i nödfall. Är du under 18 måste det vara målsman. Är du under 18?
För- och efternamn på Målsman/Anhörig:
Telefonnummer till Målsman/Anhörig:
E-postadress till Målsman/Anhörig (är du över 18, skriv "över 18"):

Hanteringen av dina uppgifter