Leia Göteborg 2019

Anmäl dig till Leia-helg!

Här kan du anmäla dig till Leias nationella nätverksträff den 13-15 september i Göteborg. Träffen är helt gratis och vi bjuder på resa, boende och mat för helgen! 

Program:
Under helgen kommer vi ha föreläsningar om att:
- Skriva och leda rollspelsäventyr
- Arrangera en turnering
- Hålla en föreläsning

Du som deltagare får sedan välja inriktning och göra ett grupparbete där ni ska genomföra en rollspelssession, turnering eller föreläsning för de andra deltagarna, beroende på vilken inriktning ni valt.  

Tanken är att vi alla ska få mer erfarenhet av projektledning, arrangörskap, kreativitet, ledarskap och att tala inför folk - allt i en så trygg miljö som möjligt <3

Praktisk information

Du kommer få veta om du blivit antagen i augusti.  

Leia betalar resa, mat och boende för alla deltagare, så det är helt gratis för dig att åka!

Exakt information om plats, tider och hur du gör för att boka biljetter får du när du blivit antagen.

Vad är Leia?

Leia är ett nätverk för att du som tjej inom spelhobbyn ska kunna utvecklas. Leia består av två delar: ett mentorskapsprogram och årliga nätverksträffar.

Leia riktar sig till alla som identifierar sig som tjej. Om du har en annan könsidentitet (till exempel icke-binär) och tycker att du har erfarenhet av att tolkas som tjej är du också välkommen. Är du osäker på om Leia ritkar sig till dig – kontakta oss!

Tid

Fredag 2019-09-13 18:00
till och med
Söndag 2019-09-15 14:00

Plats

Boende på
Quality Hotel Panorama
Eklandagatan 51-53, Göteborg

Anmälningsformulär

Anmäl dig senast: 2019-08-19 12:20:00

Vilket pronomen använder du?...
...
Vi bjuder på vegetarisk mat. Har du en allergi? Skriv gärna hur allvarlig allergin är, så vi vet ifall du tål spår av ämnet eller inte alls kan vistas i samma rum som det.
Vi brukar bo på hotell eller vandrarhem. Vi bor i rum där 3-4 personer sover tillsammans. Om du har särskilda behov kring boendet (till exempel om du behöver sova själv) eller inte behöver boende kan du skriva det här.
Är det något annat vi behöver veta om dig? Till exempel om du behöver syntolkning, använder rullstol eller kanske har någon diagnos som det känns bra att vi har koll på.
Under helgen kommer vi ha föreläsningar om att: - Skriva och leda rollspelsäventyr - Arrangera en turnering - Hålla en föreläsning Du som deltagare får sedan välja inriktning och göra ett grupparbete där ni ska genomföra en rollspelssession, turnering eller föreläsning för de andra deltagarna, beroende på vilken inriktning ni valt.  
T. ex.: cosplay, lajv, airsoft, paintball, kortspel, brädspel, figurspel, rollspel, e-sport, LAN, tv-spel, datorspel, östasiatisk populärkultur, fantastik. Du kan läsa mer om vad hobbygrenarna innebär här: https://sverok.se/#pgc-2-1-0
T. ex.: träffa nya människor, våga ta mer plats, dela med mig av min kunskap, stötta andra.
Du kan välja flera alternativ....
...

Hanteringen av dina uppgifter