Spellovet 2019

Spellovet är Sveriges största spelhändelse och engagerar varje år över hundra spelföreningar runt om i landet. Föreningarna arrangerar spelkvällar, cosplaytävlingar, konvent, brädspelsbarer, LAN och mycket mera.

Spellovet 2019 äger rum under vecka 44, 28 oktober till den 3 november, då skolorna har höstlov. (Har ni höstlov vecka 43 eller 45? Ingen fara, de räknas också som en del av Spellovet!) 

Satsningen fungerar inte bara som ett tillfälle då spelare får träffas och presentera sin hobby för allmänheten, utan också som en gemensam manifestation för Sveriges starka spelkultur.

Allt ni som förening behöver göra är att hitta på något roligt och bjuda in allmänheten till ert evenemang. I samband med Spellovet skickar vi er en fantastisk Spellovslåda, fylld med alla möjliga typer av spel. Förra året hade lådan ett värde av ett par tusen kronor. 

Tid

Måndag 2019-10-21 08:00
till och med
Söndag 2019-11-10 13:30

Plats

Spellovet sker över hela landet, ni väljer sjäva var ni arrangerar evenemanget.

Anmälningsformulär

Anmäl dig senast: 2019-09-30 23:50:00

Vad heter föreningen som ska delta under Spellovet?
Brädspel, airsoft, tv-spel eller kanske något annat?
Frivilligt svar, har ni inte planerat något ännu kan denna lämnas blank. Om ni ska genomföra fler saker under Spellovet får ni gärna skriva det!
Kanske har ni evenemanget på FB eller så har det en egen hemsida. Länka gärna här om ni kan.
Om ni redan vet var ert event ska hållas kan ni fylla i adress/plats här. Anledningen till att vi samlar in detta är för att vi gärna tipsar om ert evenemang!
Lådan skickas till adressen som ni fyllt i ovan.
Spellovslådan innehåller en blandning av spel, nördprylar och Sverokmaterial. Det är en chans att upptäcka olika delar av spelhobbyn såväl som nya spelupplevelser och gamla favoriter. Finns det något särskilt ni skulle vilja att vi skickar med i Spellovslådan? Foldrar, affischer eller t-shirts t.ex?
Vi vill gärna åka på besök till några event under Spellovet 2019. För att själva kunne få uppleva spelgleden runt om i landet.

Hanteringen av dina uppgifter