League of Legends-läger

På Scandic Nord i Helsingborg samlas 40 League of Legends-spelande tjejer 30 maj till 2 juni 2019. Lägret kostar 200 kronor och då ingår ALLT; boende, resa, mat och lån av dator. Lägret är för dig som är 13-26 år. 

Under lägret kommer du ungefär halva tiden coachas i League of Legends av våra duktiga coacher. Den andra halvan ägnas åt att diskutera hur du som tjej upplever klimatet runt ditt spelande; på nätet, hemma och i skolan/på jobbet.

Du som söker till lägret ska vara intresserad av att dela med dig av dina erfarenheter genom workshops och enkäter.

20 av deltagarna kommer komma från Göteborgs-regionen, medan 20 personer kommer från resten av Sverige. När du anmäler dig uppger du om du har närhet till Göteborg. En gång i veckan i fem veckor kommer du fortsätta bli coachad, antingen på plats i Göteborg (för dig som har närhet till Göteborg) eller via Discord. Det är viktigt att du vill vara med på träningarna. Anger du att du har närhet till Göteborg ska du ha möjlighet att själv ta dig till träningslokalen centralt i Göteborg en gång i veckan i fem veckor.

Tid

Torsdag 2019-05-30 16:20
till och med
Söndag 2019-06-02 16:20

Anmälningsformulär

Vilken är den högsta rank du har uppnått i League of Legends? Har du aldrig spelat rankat så får du gärna uppskatta ungefär vilken nivå du tycker att du ligger på.
Vilken roll vill du spela? Det går bra att kryssa i flera. ...
...
Har du några tillgänglighetsbehov? I så fall vänligen ange dem nedan. Det kan till exempel vara extra pauser, framkomlighet för rullstol, hörslinga eller material som är lättläst.
Här kan du fylla i övrig information som kan vara bra för oss att veta.
Har du närhet till Göteborg och möjlighet att ta dig till träningslokalen centralt i Göteborg en gång i veckan, i fem veckor, efter lägret?
Har du Discord? Vad har du för användarnamn i sådana fall?

Hanteringen av dina uppgifter