Overwatch-läger

På Scandic Segevång i Malmö samlas 36 Overwatch-spelande tjejer 18-21 april 2019. Lägret kostar 200 kronor och då ingår ALLT; boende, resa, mat och lån av dator. Lägret är för dig som är 13-26 år.

Under lägret kommer du ungefär halva tiden coachas i Overwatch av våra duktiga coacher. Den andra halvan ägnas åt att diskutera hur du som tjej upplever klimatet runt ditt spelande; på nätet, hemma och i skolan/på jobbet.

Du som söker till lägret ska vara intresserad av att dela med dig av dina erfarenheter genom workshops och enkäter.

18 av deltagarna kommer komma från Malmö-regionen, medan 18 personer kommer från resten av Sverige. När du anmäler dig uppger du om du har närhet till Malmö. En gång i veckan i fem veckor kommer du fortsätta bli coachad, antingen på plats i Malmö (för dig som har närhet till Malmö) eller via Discord. Det är viktigt att du vill vara med på träningarna. Anger du att du har närhet till Malmö ska du ha möjlighet att själv ta dig till träningslokalen centralt i Malmö på torsdagar i fem veckor. 

Glöm inte att fylla i kontaktuppgifter till din målsman om du är under 18 år och till en kontaktperson om du är över 18 år (under anhörig/målsman). 

Anmälan till lägret stänger 1 mars och senast 15 mars kommer du veta om du fått en plats på lägret. Då kommer du också få mer detaljerad information. 

Lägret är helt alkohol- och drogfritt. Deltagare som bryter mot det skickas hem på egen bekostnad.

Tid

Torsdag 2019-04-18 12:00
till och med
Söndag 2019-04-21 18:00

Anmälningsformulär

Anmäl dig senast: 2019-03-02 00:10:00

Vilken är den högsta rank du har uppnått i Overwatch? Har du aldrig spelat comp så får du gärna uppskatta ungefär vilken nivå du tycker att du ligger på.
Vilken roll vill du spela? Det går bra att kryssa i flera....
...
Har du några tillgänglighetsbehov? I så fall vänligen ange dem nedan. Det kan till exempel vara extra pauser, framkomlighet för rullstol, hörslinga eller material som är lättläst.
Här kan du fylla i övrig information som kan vara bra för oss att veta.
Har du närhet till Malmö och möjlighet att ta dig till träningslokalen centralt i Malmö en gång i veckan, i fem veckor, efter lägret?

Hanteringen av dina uppgifter