Logo
Logo

Frispel 26 till 28 april 2024

Ett frispel är till för medlemmar som vill ha ett lugnt häng med Västspel där vi tillsammans planerar schema när vi väl är på plats. Det är friare än Västlägret och har inte samma restriktioner gällande aktiviteter, skärmar eller godis (förutom vid vissa allvarliga allergier). Vi börjar kvällstid på fredagen och spelar fram till söndag morgon. Därefter städar vi gemensamt. Om alla hjälps åt bra hoppas vi att vi är klara senast kl. 11:30.

Spel Om du vill får du gärna förbereda någon kul aktivitet du vill hålla i (t.ex. rollspel) eller ta med några spel du vill lära ut eller spela med andra. Känner du dig mest bekväm med att bara vara med på pass som planerats av andra går det också bra men en välfylld spelbar har vi alla glädje av. :-) På fredagen skriver vi ett schema tillsammans där alla kan se vad som planerats och skriva upp sig på olika sorters pass (t.ex. rollspel eller brädspel, kortare lajv eller maffia).

Mat Matlagning och diskning delar vi på. Deltagarna delas in i grupper som ansvarar för en måltid var. Gruppen planerar och handlar själva för måltiden. Alla delar sedan på matkostnaden. Det brukar inte bli särskilt dyrt. Glöm inte att spara kvitto när ni handlar.

Anmälan Urval till spelhelgen görs så det blir en bra blandning av barn och vuxna. Tillgång till bil och att du vill hålla pass är premierande. Vi strävar efter att få en jämn könsfördelning på alla våra arrangemang. Ett antal av platserna kommer vara vikta för nya deltagare (med familj). Yngre medlemmar behöver spelsugen förälder med sig och äldre ungdomar/tonåringar kan åka själva om de kan fixa att vara med i matlag och klarar packning och slutstädning med oss andra. När alla platser är fyllda meddelar vi om ni fått plats eller ej. 

Obligatoriskt medlemskap För att delta på frispelet behöver den som åker vara medlem i Göta lejon då det är deras lägergård vi lånar, men också så klart medlem i Västspel. Barn och ungdomar uppmanas att utöver huvudföreningen också bli medlemmar i avdelningen Västspel Event som arrangerar Frispel. 

Kontakt Har du frågor eller bara vill peppa med oss är du välkommen till Västspels Discord-server. Under frispelet går Fredrik att nå på telefon.

Samarbete Vi samarbetar med Göta lejon för att kunna genomföra denna aktivitet. Det betyder att vi redovisar personuppgifter till dem. 

Namn Göta Lejon skickar ut informationsbrev med snigelpost. När du anmäler dig som medlem i Göta Lejon behöver du anmäla ett namn som kan stå på brev som kommer hem till dig. Prata gärna med oss om det skiljer sig från det namn du använder i Västspel.

Tid

Fredag 2024-04-26 18:00
till och med
Söndag 2024-04-28 12:00

Plats

Öckerö

Vi lånar en kursgård från Göta Lejon i Bovik på Björkö. Karta.

Sök på "Seglarskolan Bovik, Öckerö" för att hitta. Vi som kommer med bil hjälps åt att hämta dem som åker kollektivt till färjeläget på Björkö.

Kollektivt tar man sig till "Gröneviks färjeläge". Skriv gärna på Discord i gruppen #frispel att du kommer att behöva hämtning några dagar innan så att vi kan samordna. Ring sen till den du ska åka med eller till Fredrik (0723-73 33 97), när du väntar på färjan för att påminna om att du är på väg. Observera att Bovik ligger i Öckerö kommun, men inte på själva ön Öckerö - ta inte fel färja!!!

Anmälningsformulär

Anmäl dig senast: 2024-04-19 18:00

Entré

SLUT

Prioriteras över dagsbesökare för att minska den administrativa bördan. Specificera vilka dagar/måltider du är med på nedan.

SLUT

Spelar spel över dagen 27/4. Ingen sovplats. Rekommenderas att vara på plats senast 9:15 för att hinna vara med på förmiddagens spelpass.

Hamnar i kö men kan få plats enligt prioritet eller om någon inte kan komma.

Kryssa i vad du är sugen på att spela/göra under Frispelet.

Eftersom Bovik ligger lite utanför kollektivtrafiksnätet krävs att några deltagare tar bilen.

Eventuella spel du är sugen på att spela men inte äger själv.

T.ex. spelleda rollspel, hjälpa till att fixa ett lajv, förklara ett brädspel, hålla i figurmålning m.m.

Markera om du har några allergier som vi behöver veta. Om din allergi inte finns i listan kan du använda frågan "Kostpreferenser" för att skriva fritt.

Något vi behöver känna till utöver allergier?

Vi önskar att du anmäler barnen separat, men vi behöver veta vilka barn som hör till vilken familj.

Namn och telefonnummer till en närstående som inte är med på frispelet