Logo
Logo

Medlemskap Leia 2023

Bli medlem i Nätverket Leia!

Varför medlemskap?

Som medlem får du åka på våra Leia-helger och andra roliga event som vi anordnar under året. Du får också nyheter utskickade på mail så att du är säker på att inte missa när något kul händer. Alla medlemmar kan också själva vara med och anordna egna Leia-träffar!

Som medlem är du med och visar hur många grymma tjejer, kvinnor och icke-binära som finns, är nördiga och bryr oss om varandra! Vi använder medlemslistan för att kunna söka bidrag för Leias verksamhet, så varje medlem hjälper oss att bli större och starkare!

Vem kan bli medlem?

Nätverket är till för alla medlemmar i Sverok som identifierar sig som tjejer eller tycker att de har erfarenhet av att tolkas som tjej. 

När du blir medlem i Leia så är du en del av Spelkulturförbundet - Sverok. Du kan också gå med i andra föreningar genom att söka bland medlemsföreningar här

Vad innebär det att vara medlem?

Medlemskapet är helt gratis! Det varar till den 31 december för det året man blivit medlem för, sen kommer du få ett mail eller sms där du kan förnya ditt medlemskap för nästa år. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap genom att maila till leia@sverok.se.

Tid

Söndag 2023-12-31
15:30-23:30

Anmälningsformulär

Anmäl dig senast: 2023-12-31 23:30

Om du är medlem i annan Sverok-förening

Identifierar du dig som tjej/kvinna?