Logo
Logo

Maillista AG Utbildning

I Sverok finns det en grupp för de som vill bidra till att sprida kunskap och färdigheter i nördvärlden. Vi kallar oss för AG Utbildning, och består av en styrgrupp, några utskott, och ett antal utbildare. Några utbildare är frilansare som tar på sig enskilda avgränsade projekt (som exempelvis en specifik utbildning), andra är medlemmar i en redaktion som jobbar långsiktigt med att utbilda i ett visst ämne - exempelvis Rollspel eller Lajv. Många av våra utbildningar sker genom vår lärplattform Skilltree, men vi jobbar även på att skapa fysiska utbildningar, föreläsningar och webbinarier.

Vi söker efter de som vill engagera sig ideellt för att hjälpa nördar lära sig mer! Du kan vara erfaren i en hobby, gilla att organisera saker, vilja hjälpa till med att skriva ner andras kunskaper, eller bara sugen på att lära dig göra något av allt detta!

Vårt mål är att det ska vara roligt och lärorikt både att engagera sig i AG Utbildning och att gå alla våra utbildningar! Därför håller vi regelbundna nätverksträffar och utbildningar för alla intresserade, och ger dem möjlighet att delta i olika evenemang för Sveroks räkning.

Genom att lämna din mailadress hamnar du på vår maillista och kommer att bjudas in till våra nätverksträffar och arrangemang. Vår ambition är att göra utskick 3-4 gånger per år med information om aktuella aktiviteter. Om du också är nyfiken på att engagera dig mer så hör vi av oss med mer information.

Tid

Lördag 2023-12-30 16:00
till och med
Söndag 2023-12-31 16:00

Plats

Ignorera datum och tid, de krävs av eBas och har ingen betydelse. 

Anmälningsformulär

Du kan när som helst be om att bli borttagen från maillistan. Om du är intresserad av att engagera dig direkt i utbildningsverksamheten och inte bara delta i våra evenemang så kommer vi att höra av oss med information om hur det kan gå till!