Logo
Logo

Hoby Fortnite League 2023

Hej och välkommen till en tredje säsong av Blekinges stolthet Hoby Fortnite League.

Vi kommer under tio onsdagar med start den förste februari att spela 2matcher varje spelkväll med start 20:00.

Efter tio veckor har vi ett resultat där topp 20 går vidare till slutspelet i Bräkne-Hoby Sporthall den 29/4. På lördagen spelas 10 matcher i sporthallen, här får vi våra 8 finalister som spelar inför publik på söndagen den 30/4. Här kommer era skärmar att projiceras på 150" dukar så publiken ser allt som händer.

Slutligen har vi en Hoby Fortnite League 2023 Mästare korad.

 

 

Grundspelet spelas alltså 10 onsdagar hemifrån på en custom Map Där alla HFL-deltagare möts och där placering och antal kills avgör hur många poäng man bär med sig i turneringen.

Lördagen den 29 som är första utslagsdagen där 20 blir 8 kommer att spelas genom 10 rundor likt i grundspelet hemifrån.

Söndagen kommer dock se annorlunda ut. Här spelar vi i Duo-läge där de båda motståndarna utgör ett lag som alltså slåss mot 49 andra lag men får den av de båda tävlande i varje  match som får flest antal kills går vidare i slutspelet och till slut tar hem titeln.

Hjärtligt välkommen med din anmälan redan i dag.

 

Obs. Vi reserverar oss för felskrivningar men också för direkta ändringar av tävlingsförhållandena efter vi sett antalet deltagare i årets spel.

 

 

 

Tid

Onsdag 2023-02-01 19:30
till och med
Söndag 2023-04-30 22:00

Plats

Online tio onsdagar med start den 1februari.

Slutspel dag 1 där 20 spelare blir 8st 29april.

Finaldag med start på kvartsfinal den 30april.

Anmälningsformulär

Anmäl dig senast: 2023-01-30 23:50

Om vi lyckas få en sponsor som betalar för tryck av matchtröja detta år också till topp 20, vilken storlek önskar du då? Ta gärna en storlek för stor, hellre den går på än inte alls.

Namn på ryggen vid tryck av tröjor. Förslagsvis ditt namn i Fortnite så man ser vilken spelare du är annars ditt vanliga namn eller något helt annat.

Om du inte blir topp 20 och alltså inte får en tröja om vi trycker. Vill du då få erbjudande om att köpa en matchtröja med tryck? Bra att svara ja på om föräldrar är sugna på att ha en också.

Är du medlem och har du betalt medlemsavgiften på 50kr?

Du kommer tävla varje eller nästan varje onsdag trots att det blir sena tävlingskvällar denna period. Du kommer till Bräkne-Hoby sporthall med dator eller konsol om du går vidare till slutspelet. Du förstår att det kan bli fel i tävlingssystemet i Discord och förstår att föreningen och dess administratörer gör vad de kan för att allt skall funka men ibland räcker det inte och man får då finna sig i att det ibland blir fel och att man då inte kommer in i matcherna.

Är du allergisk på ett sätt där du inte kan vistas i en sporthall där din allergi utsätts för det du är allergisk mot?