Osby Spelkonvent 2019

Välkommen till Osby Spelkonvent, det lilla spelkonventet med massor med skoj och flera års erfarenhet av det. Konventet har funnits sedan 2007 och vi har hela tiden jobbat med att göra det bättre och roligare.

På spelkonventet kommer det finnas ett BYOD-LAN för konsoler och datorer, roliga turneringar i diverse spel, brädspel, figurspel och kanske lite rollspel. Därför hoppas vi att du regelbundet tittar in här för att hålla dig uppdaterad om vad som kommer hända under konventet. För att alltid ha första information om konventet rekommenderar vi dig att bli medlem i föreningen.

Åldersgräns och medlemskap

Vi har inga nedre åldersgränser på om man får deltaga på vårt spelkonvent, däremot så vill vi att alla föräldrar är medvetna om vad ens barnspelar, och att de tillåter att de spelar spelen. Anmälan av personer under 15 år måste därför ske av målsman. Deltagande på konventet kräver ett gratis medlemskap i Society of Gaming Culture.

Regler

För allas trevnad, och för att vi ska hålla konvent och lanet så roligt som möjligt så har vi ett par regler som alla behöver följa. Du hittar dem på http://oscon.nu/regler/

Sovsal

Många känner att de kan vara upp hur länge som helst, även om många känner det så stämmer det inte. Även om vissa kan så krävs det mycket av kroppen för att klara av det.

Därför har vi avskilda sovsalar där det finns möjlighet att sova. Dock krävs det att man förnamäler sig till detta i god tid innan för att vi ska kunna hålla kontakt med räddningstjänsten, och se till att det finns tillräckligt med sovplatser.

Packlista

  • Dator eller konsol
  • Skärm eller tv (max 30" för datorskärm, max 40" för tv)
  • Mus/Tangentbord eller kontroller
  • Nödvändigt kablage inklusive en nätverkskabel på minst 5 meter. (Nätverkskabel är inte längre möjligt att låna på plats, men vi har till försäljning om någon vill förbeställa.)
  • Hörlurar (högtalare är icke accepterat)
  • Sovsäck, Madrass/Liggunderlag, Kudde

Kiosk

Vi har en kiosk på konventet där vi har lite diverse mat, snax och dricka. Dock tar vi inte kort utan enbart kontanter och swish vid summor över 30 kronor.

För föräldrar som känner att de barnen inte ska ha kontanter med sig, så kan vi sätta upp en kredit åt ditt barn som föräldern betalar senare. Denna har såklart en gräns som ni själva sätter, eller standard 100 kronor.

Tid

Fredag 2019-10-25 23:30
till och med
Söndag 2019-10-27 14:00

Plats

Vi håller till på fritidsgården Pulsen i Osby. Ingång sker på ovanvåningen.

Anmälningsformulär

Anmäl dig senast: 2019-10-20 23:50:00

Ger dig entré till LAN-hallen och konventet

Ger dig entré till LAN-hallen och konventet

Ger dig inträde till hela konventet, dock inte LAN-hallen.

Ger dig tillgång till alla lokaler. Du får möjlighet att spela en del, men du är även där för att jobba.

En avskild sovsal dit man kan gå enbart för att sova.

Alla har inte en nätverkskabel, så köp en 5 meters kabel som garanterat räcker till närmsta switch.

Ett paket som gör att du får i dig mat under hela konventet. Ett bra värde i förhållande till vad man får och du kommer få hela två frukostar, två nattamat, en middag och en lunch.

Förboka din Flak till Stol för att få rabatterat pris på colan.

Förboka din Flak till Stol för att få rabatterat pris på colan.

Vill du ha något speciellt i kiosken?
Är det så att du kan tänka dig att hjälpa till innan och efter konventet med uppställning och städning?
Vem är din favoritartist?
Är det någon som bjudit in och rekommenderat konventet för dig, i så fall Vem?

Hanteringen av dina uppgifter