Logo
Logo

SpLAN Vinter 2023

Välkommen på mysigt lan i Shadowplayers lokaler. Totalt finns det 20 platser för deltagare och det är först till kvarn som gäller. 

Kostnad För medlemmar är det gratis att delta på lanet och endast medlemmar får delta. Om du inte redan är medlem ansöker du om medlemskap här: https://ebas.sverok.se/blimedlem/shadowplayers. För de 20 år eller yngre är medlemskapet gratis. För 21 år och äldre kostar det 500 kr per år. (Medlemskap gäller årsvis, så även om du var medlem förra året behöver du registrera dig för 2022)

Regler Som deltagare förväntar vi oss att du beter dig på ett sätt som skapar en trevlig upplevelse för alla deltagare. Det är alltså inte välkommet med någon form av trakasserier, diskriminering eller andra typer av rövhatteri. Ansvariga på plats har rätt att skicka hem de som inte sköter sig.

Utrustning Som deltagare tar du med dig egen dator eller konsol, nätverkskabel på minst 3 meter och grendosa med så många uttag som du behöver. Som deltagare får du utöver ett eluttag och ett grenuttag en plats och stol. Platsernas storlek beror på hur många vi blir, men som minst är de 60x80 cm. Det finns ingen platsbokning utan först på plats väljer plats först. 

Aktiviteter Det finns inget förutbestämt schema med turneringar eller aktiviteter, men du kan som deltagare under lanets gång vara med och arrangera det du vill. Från föreningens håll kan vi alltid slänga in lite priser från kiosken eller liknande.

Utöver att spela på datorn eller konsolen du har med dig finns föreningens övriga spel att tillgå. Det är allt från tv-spel till brädspel och rollspel. 

Sovplats Det går bra att sova i lokalen, men det finns väldigt få platser som är avskiljda från själva lanet. Det finns även några soffor. 

Kiosk Du kommer kunna köpa godis, läsk och liknande från vår kiosk. Det går bra att betala med kontanter eller swish. Finns det något särskilt du vill att vi ska ha på plats? Skriv till @shadowplayerssf på instagram så ser vi till att köpa in det!

Mat Det finns Billys och Gorbys att köpa i kiosken. Det finns även möjlighet att lägga in matlåda i kyl!

Ledare på plats Under lanet kommer det finnas minst 1 ledare närvarande och vaken. De flesta tider kommer det finnas flera. 

Om du får förhinder Om du anmäler dig, och sedan inte kan närvara på lanet MÅSTE du höra av dig till ordforande@shadowplayers.nu och meddela det, annars hamnar du automatiskt på reservlista vid nästa LAN-tillfälle du anmäler dig. 

Tid

Torsdag 2023-01-05 10:00
till och med
Fredag 2023-01-06 10:00

Plats

Shadowplayers lokaler ligger på Parkgatan 24, Hallstahammar, i källaren på Hallstaparken. Det går bra att parkera utanför och du kan även köra fram till källartrappen. Det finns tyvärr ingen annan möjlighet att komma in i lokalerna förutom trappa. 

 

Anmälningsformulär

Entré

Om du inte redan är medlem kommer du att bli det genom att anmäla dig till lanet.

Om lanet är fullt kan du skriva upp dig på reservlistan. Vi kontaktar dig om det öppnar upp sig fler platser.

Detta är anmälningsalternativet för de som kommer vara ledare.

Är det okej för dig att vi tar bilder där du syns och använder i vår marknadsföring?

Har du någon typ av behov som vi behöver ta hänsyn till?

Finns det något särskilt du vill kunna köpa i kiosken på lanet?