Logo
Logo

SG LAN - Ungdom är en nystartad ideell förening som har gått igenom en hel del.
Vi är en ideell förening som med vision ska bygga upp intresset för E-sporten hos barn och ungdomar i Norrtälje kommun (ROSLAGEN) . Vi är 8 stycken vuxna/föräldrar som spelar tillsammans med Hallstaviks ungdomar på Folkets hus, Hallstavik. Vi är 8 stycken vuxna som mer eller mindre är uppväxta själva med att hänga på IT-café, på ungdoms lan m.m.

Vi har lokala sponsorer som stödjer oss i lokal, strömförsörjning, ljud och ljus samt mat/dryck så vi kan genomföra dessa event med barn/ungdomar.

Nätverks utrusningen som vi äger är skänkt av Link Karlsson.
Totalt finns det 11 st nätverks SWITCHAR
Asus RT-AC86U
HP ProCurve Switch System

Vi har fått ta över namnet RSG från ett gäng killar som grundade RSG år 1997. Men då hade RSG en annan innebörd, och förkortningen stod då för något helt annat, men hade iallafall något med internet att göra.

Våran vision är att skapa en community, en förening som låter barnen umgås med sina vänner och knyta nya kontakter från andra städer, skapa en gemensamhet tillsammans med oss och spela dator, konsol osv. Våran vision är att öka intresset i E-sporten och därav öka kunskap hos barn, föräldrar och vuxna i vad E-sporten är, har för betydelse, hur man kan kombinera skolgång med E-sport genom att ha föreläsningar osv.
Under Våren 2020 kommer vi att starta ett projekt där några av våra ungdomar kommer att vara delaktiga, med medgivande av dom och deras föräldrar givetvis, det kommer att bli en häftig resa att följa dem och alla barn kommer att få lära sig massvis under tidens gång. Vi kommer satsa på ca. 2 st Ungdoms lan om året, och under våra 3 första år så kommer vi behöva ha 3 st, då vi kommer att ha ett träningscamp i och med projektet.

Vi kommer satsa allt för barnen och ungdomarna så alla pengar vi får in kommer att gå till deras fördel, det kommer alltså bara gå till dom i och med att vi inte kommer att ta medlemsavgifter, så allt som handlas i våran kiosk osv. går tillbaka till ungdomarna. Alla privata sponsringar av föräldrar eller andra vuxna personer går till barnen.

Verksamhetsgrenar: Datorspel, E-sport, TV-spel

Antal medlemmar
2024: 0