Logo
Logo

Bli medlem i RageQuit 2024

Vill du resa kring mystiska stigar i en magiskt skog, utforska galaxer, skrämmas av fasansfulla varelser, alstra mana eller skicka signaler i kretsar? Då kanske RageQuit är föreningen för dig. Spelföreningen RageQuit grundades 2012 i Växjö och har sedan dess spridit spelkultur runt om i Sverige. Vi håller huvudsakligen på med kortspel, rollspel och brädspel, men även TV-spel och datorspel.

RageQuits anda handlar om att vem som helst kan spela. Samt att när man spelar spel, gör det ingen skillnad vilken ålder, vilket kön, vilket ursprung, vilken politisk eller religiös åsikt man har. Alla våra aktiviteter är 100% alkohol och drogfria, så föräldrar kan vara säkra att sina barn inte hamnar i olämpliga situationer.

Vill du delta på någon av våra aktiviteter? Följ oss på Facebook och gå med i vår Discord server för senaste uppdateringarna och diskussionerna. Att bli medlem i föreningen gör vissa av våra aktiviteters inträde lägre samt att du hjälper till att främja spelkulturen för dig och dina med-människor i föreningen.

Kommer du på en spelaktivitet men saknar vissa av resurserna för aktiviteten? Kontakta styrelsen så kan i många fall det spel du vill spela med dina vänner köpas in av föreningen så du kan låna det. På så vis kan du själv avgöra vilka aktiviteter som bedrivs i din närhet.

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2024. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.

Bli även medlem i en avdelning (frivilligt)

Om du vill kan du även bli medlem i en av föreningens avdelningar.