Logo
Logo

Bli medlem i SMASH 2023

SMASH är en brädspelsförening med säte i centrala Huddinge. Hos oss är alla välkomna, såväl nybörjare som brädspelsrävar och sprudlande entusiaster som söker någonstans att spela.

Alla typer av kort- och brädspel dukas upp och det är lätt att bli introducerad till något om du är ny inom den delen av hobbyn. Både spel och spelare går lika utmärkt att låna på plats eller ta med egna.

Våra brädspelskvällar hålls vanligtvis på helgfria torsdagar 18:00-21:45 på Folkes i Huddinge centrum, Sjödalstorget 1, Huddinge. Men kika in på vår Facebooksida för att ta del av aktuell information om både spelkvällar och andra aktiviteter.

Du behöver inte vara medlem för att vara med på våra spelkvällar, men vi är tacksamma till alla som vill stödja vår verksamhet.

Medlemsavgiften för SMASH är 100 kr/år och helt valfri men SMASH kommer sträva efter att ge något tillbaka till de som väljer att betala medlemsavgiften.

Kontakt:
spelforeningen.smash@gmail.com

Vårt hem på nätet: Du hittar vår facebooksida, instagram, mm via linktree: https://linktr.ee/SpelforeningenSMASH

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2023. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.