Logo
Logo

Bli medlem i G&B Syd 2024

Vad är G&B?

G&B är en förkortning av "Gameboards and Broadswords" och är en roll och konflikspelsförening. Föreningen är en av Sveriges äldsta spelföreningar och fanns flera år innan riksförbundet Sverok bildades. Grundläggandet brukar sättas till 1985, men vi är faktiskt inte riktigt säkra själva.

G&B är också namnet på ett rikstäckande nätverk för spelintresserade personer och föreningar som vill samarbeta närmare än vad som är vanligt i spelsverige. I nätverket umgås vi och hjälper varandra. Vi bjuder in varandra på våra spelträffar och diskuterar intressanta frågor.

Föreningen G&B Syd grundades 1985 och är Jönköpings största och äldsta rollspelsförening.
Vår föreningslokal i Kulturhuset är nästet för all världens spelare så gott som dygnet runt varje dag i veckan. Vi har flera rollspelskampanjer, brädspelsbibliotek, figurspelstävlingar och arrangerar även konvent och levande rollspel.

Medlemsavgiften är 100 kronor per år och ger dig, förutom äran att kunna kalla dig GoBare, obegränsad tillgång till vår lokal och arrangemang som G&B arrangerar.
I vår lokal har vi bland annat följande;
• Personliga skåp för förvaring av figurer, rollspelsböcker och annat privat.
• Personliga skåp fördelas av lokal ansvarig.
• Tonvis med bräd- och rollspel.
• Terräng till figurspel samt fri figurmålningsfärg åt våra medlemmar.

Vi bjuder även alla medlemmar på gratis kaffe i lokalen.
Kom, kika förbi och spela ett parti spel, så dröjer det säkerligen inte länge förrän också du själv är medlem i G&B Syd!

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2024. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.