Logo
Logo

Bli medlem i Ödsmåls Brädspelklubb 2024

Ödsmåls Brädspelklubb är en ideell förening som erbjuder spelträffar för barn och ungdomar. Vi lär ut och testar ut nya spel samtidigt som vi självklart spelar dom gamla goda klassikerna. Vi har spel for alla – båda för de som aldrig spelat till de som har spelat mycket. Vi har spelträffar ungefär 1 gång per månad. Våra träffar kommer att hållas i Ödsmåls Hembygdsförenings lokal Humlebråten.

Ödsmåls Brädspelklubb startades i februari 2015 och drivs per i dag av Øystein Mentzoni och Bjarne Johanessen. Om du gillar att spela eller er nyfiken på brädspel – ta kontakt med oss. Hos oss är alla välkomna!


Information om medlemsavgift

Ödsmåls Brädspelklubb har en medlemsavgift på 100kr per år och medlem. För att du ska bli medlem i föreningen krävs det alltså förutom att du skriver in dina uppgifter här dessutom att du betalar in avgiften till föreningens bankkonto (Swedbank) 8356-874 689 721-4 Ange ditt fulla namn och födelseår som meddelande.
Alternativt kan du skicka swish till 0732 71 77 28 (Öystein Mentzoni). Ange "Spelklubb" efterfullt av ditt för och efternamn.

073 - 271 77 28

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2024. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.