Logo
Logo

Bli medlem i Super Retro Bros 2023

Super Retro Bros är en mindre förening som riktar sig till ungdomar med en stark passion för tv-spelande. Oavsett vad vår förenings namn antyder så är vi inriktade på spel i allmänhet. Vare sig du gillar Retro eller denna generations spel så finns det något här för dig som verkligen älskar att spela.

Det huvudsakliga Super Retro Bros sysslar med är att anordna och organisera såkallade spelträffar. Under dessa spelträffar samlas alla medlemmar i SRB samlas under två dygn för att spela diverse olika tv-spel, se på filmer eller helt enkelt bara umgås.

Utöver att bara anordna spelträffar så har vi även en hemsida där vi håller dig uppdaterad om spelträffsnyheter.

Information om medlemsavgift

Super Retro Bros har en medlemsavgift på 10 kr. För att du ska bli medlem i föreningen krävs det alltså förutom att du skriver in dina uppgifter här dessutom att du betalar in 10 kr till föreningens bankkonto. Clearingnummer: 83139, Kontonummer: 5242701018. Ange ditt fulla namn och födelseår som meddelande.

123 - 155 18 37

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2023. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.