Logo
Logo

Bli medlem i Calmare Spelsällskap 2023

CSS - Calmare Spelsällskap är Kalmars allmäna spelförening för alla typer av spel. Kom till vår föreningslokal på Spelefanten i Kalmar.

Vi har öppet tisdagar varje vecka och dessutom heldagsöppet under söndagar. Utöver dessa tider är det fortfarande oftast öppet, men utan strukturerad och planerad spelverksamhet.

Utöver den ordinarie spelverksamheten arrangerar vi också ett antal större spelhelger varje år, så håll utkik efter affischer och titta in på bloggen så du inte missar dessa!

Om du är nyfiken på vad som händer i föreningen håller vi er uppdaterade genom vår Facebookgrupp; https://www.facebook.com/groups/CalmareSpelsallskap/ så titta in där.

Om du vill ha mer information eller undrar något, maila gärna till vår ordförande: Carl-Magnus Hansson
e-post: "calle_hansson@hotmail.com".

Vi syns i lokalen!

//CSS styrelse

Information om medlemsavgift

Calmare Spelsällskap har en medlemsavgift på 100 kr. För att du ska bli medlem i föreningen krävs det alltså förutom att du skriver in dina uppgifter här dessutom att du betalar in 100 kr till föreningens bankkonto. Clearingnummer: 81695, Kontonummer: 914826775-1. Ange ditt fulla namn och födelseår som meddelande.

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2023. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.