Logo
Logo

Bli medlem i SUGS 2023

Vad är SUGS?
SUGS är en förening för alla, som man hittar i Skövde där det spelas:
-Brädspel
-Figurspel
-Rollspel
-Kortspel

Vad står SUGS för?
SUGS står för Skövde University Gaming Society.

Vilka får vara med?
Här är alla olika typer av människor välkomna att umgås, spela spel eller dricka kaffe, oavsett om du är student eller inte.

Vad gör föreningen?
Här spelar vi spel i mängder i en fin lokal på Norra Trängallén 3, där vi har en massa spel, spelbord för figurspel, en del rollspel, tärningar, penna&papper och kort sagt allt annat man behöver för att spela olika typer av spel.
Vi anordnar även speldagar, arrangemang och turneringar.

OBS!!!
SPECIELL MEDLEMSAVGIFT FÖR NYA MEDLEMMAR, HOBBIT
Nya medlemmar (Hobbit) betalar 100:- för första året! Du som inte har varit medlem innan behöver alltså bara sätta in 100:- till föreningens Plusgiro efter att du registrerat dig.

Vill du direkt bli fullvärdig medlem på nivå Dvärg 200 :- är detta helt ok.

Sedan finns möjligheten för Nivå Wizard 400:- där får man även ansluta ett RFID tagg eller kort till dörren så har man tillgång till lokalen dygnet runt året om. Ett extra avtal skrivs då också vid aktiveringen av kortet eller taggen.
Om du saknar ett kort eller tagg så kan Sugs förse er med ett för 50:-

När du betalar eller köper nytt för ett passerkort kontakta styrelsens passerkortsansvarige eller maila till sugs.skovde@gmail.com

Vilken nivå man än väljer skall den summan som stämmer överens med nivån betalas in på plats i lokalen till kassör eller ordförande via swish på ebas, eller Bankgiro: 5272-5728

Alla förväntas följa de regler som gäller för att vistas i lokalen och det ansvar som medföljer ett medlemskap i sugs.

Välkommen in!


Återigen, medlemskap!
Hobbit (Ny medlem): 100
Dvärg: 200
Wizard (Passerkort): 400
Köp av kort: 50

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2023. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.