Logo
Logo

Bli medlem i Spela För Framtiden 2024

Välkommen till Spela för Framtiden!

Vi är en ideell förening med säte i Linköping som har som mål att skapa en trygg och inkluderande plats för unga människor att mötas och utvecklas. Vår förening grundar sig på passionen för spel och gemenskap. Vi strävar efter att vara en mötesplats för de som känner sig utanför i samhället och vill ge alla möjligheten att vara en del av något speciellt.

Vad spelar vi och hur ofta?
Vi älskar spel i alla dess former! Oavsett om det är brädspel, dataspel, kortspel eller andra aktiviteter inom spelvärlden – hos oss hittar du något för alla smaker. Vi träffas regelbundet för att spela och skapa minnen tillsammans. Våra träffar är öppna för alla medlemmar och vi ser fram emot att välkomna både gamla och nya ansikten.

Vi är en mångfaldig grupp individer som delar passionen för spel och gemenskap. Vår medlemskår består av personer i olika åldrar och bakgrunder. Det är just denna mångfald som gör vår förening unik och spännande. Oavsett om du är ung eller gammal, nybörjare eller erfaren, så är du välkommen att vara en del av vår gemenskap!

Vi tror på att skapa en plattform där alla känner sig välkomna och där vi tillsammans kan bygga något fantastiskt.

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2024. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.