Logo
Logo

Bli medlem i Bräd- och Rollspel Stenungsund 2024

Syfte
Föreningens grundare saknade en mötesplats för utövande av bräd- och rollspel i Stenungsundsområdet och observerade samtidigt att dessa intressen ökade. Det är fortfarande vanligt att personer saknar en grupp att spela med, vilket ofta är en grundförutsättning för att kunna spela bräd- och rollspel. Syftet var därför att skapa en mötesplats för att samla intresserade för bräd- och rollspel under ett och samma tak.

Målsättning
Att vara en kreativ och öppen mötesplats där personer med intresse för brädspel, rollspel och kringintressen kan träffa likasinnade. För personer som är nya eller nyfikna på brädspel och rollspel är målsättningen att dessa ska få en introduktion och kunna testa på det de är intresserade av. Vår målsättning är att även sprida hobbyn med bräd- och rollspel och visa på de positiva effekterna.

Verksamhet
Bräd- och Rollspel Stenungsund är i skrivande stund en medlemsdriven förening som drivs av ideellt verkande arrangörer. Föreningens arrangörer fixar lokal, är behjälpliga på plats och administrerar bokningar och digitala plattformar. De personer som besöker verksamheten förväntas på sikt aktivt delta med att skapa innehållet under träffarna. Arrangörerna kommer att uppmuntra till initiativtagande och hjälpa till med detta i största möjliga mån. Många kommer att ta sina första steg som spelare och spelledare så det är viktigt att alla ser verksamheten som en plats för lärande. Målet är att det alltid ska finnas något för alla under träffarna, men om man som deltagare inte är öppen med att föra något till bordet ska man inte heller ha några förväntningar på att det finns något att ta av. Mötesplatsen och atmosfären är något vi skapar tillsammans!

Ett krav är att deltagare underkastar sig trivselreglerna. Accepterar man inte dessa eller bryter mot dem kommer man inte kunna delta och kommer att bli avvisad från föreningens aktiviteter.

Målgrupp
Vi inriktar oss mot dig som går i årskurs 7 och uppåt - alltså ingen övre åldersgräns. På våra träffar har vi en stor blandning av åldersgrupper.

Fysiska träffar
För tillfället har vi fasta träffar på tisdagar kl 19:00 - 22:30 i Rum1 på Kulturhuset Fregatten i Stenungsund.

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2024. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.