Logo
Logo

Bli medlem i ORG 2024

Original Pros Spelförening är föreningen för dig som har ett genuint intresse för e-sport och andra tävlingsinriktade spel.
Vi är för närvarade en grupp på 5-10 personer i 25-års åldern och spelar framför allt Counter-Strike i syfte att ha roligt och utvecklas, men även andra typer av spel förekommer (till exempel strategi- och racingspel). En större del av gruppen utövar även Rocket League regelbundet i syfte att bli bättre och ha roligt längs vägen.

Föreningen kommer anordna spelsessioner framför allt på kvällar och helger för att det ska passa så många som möjligt. Vi har ambitionen att anordna olika typer av evenemang för medlemmarna, såsom online-turneringar och LAN-partyn.

Vi startade som en Steam-grupp redan 2009, med rötter i Fagersta i Västmanland, och har spelat tillsammans sedan dess men vill nu få med fler härliga själar på ORG-tåget.

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2024. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.