Logo
Logo

Bli medlem i Modern Sports 2024

Välkommen till Modern Sports – där passion och teknologi möts i en spännande fusion av aktiviteter! Vi är en mångsidig förening som fokuserar på tre huvudsakliga områden: FPV-drönare, Game Jams och IRL Capture The Flag-evenemang. Medlemmarna i vår gemenskap delar en gemensam entusiasm för den moderna spelkulturen och den banbrytande teknologi som omger den.

FPV Drönare:
I vår FPV-drönaravdelning förenas luftens elegans med avancerad teknik. Vi älskar att utforska världen från ovan med våra drönare, och FPV (First-Person-View) gör det möjligt för oss att uppleva den adrenalinfyllda känslan av att flyga som fåglar. Oavsett om du är en erfaren pilot eller nybörjare, är du välkommen att ansluta dig till vår grupp och upptäcka denna spännande hobby tillsammans med oss.

Game Jams:
Vi tror att kreativitet är nyckeln till framgång i spelvärlden. Våra Game Jams är evenemang där vi samlas och utmanar oss själva att skapa spel från grunden på en begränsad tidsram. Det är en fantastisk möjlighet att testa dina programmeringsfärdigheter, konstnärliga talanger eller berättarförmåga. Oavsett om du är en erfaren speldesigner eller bara nyfiken på att delta i skapandeprocessen, så kommer du att känna dig som hemma här.

IRL Capture The Flag:
Våra IRL Capture The Flag-evenemang är en perfekt blandning av fysisk aktivitet och taktik. Vi tar spelet utomhus och skapar en uppslukande och spännande miljö där lagtaktik och snabbhet är nyckeln till seger. Det är en fantastisk möjlighet att träffa nya vänner, ha kul utomhus och testa dina strategiska förmågor.

Oavsett om du är en entusiastisk FPV-pilot, en hängiven spelutvecklare eller någon som bara älskar att ha kul utomhus, så är Modern Sports platsen för dig. Vi välkomnar alla som delar vårt intresse för modern teknik och spännande aktiviteter. Tillsammans skapar vi en dynamisk gemenskap som ständigt utforskar nya gränser. Kom och bli en del av vår Modern Sports-familj idag!

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2024. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.