Logo
Logo

Bli medlem i Tensta Spelar 2024

Välkommen till västerorts nyaste brädspelsklubb!

Tensta Spelar träffas (nästan) varje måndag, kl 17:00-20:00 i Blå Huset på våra spelkvällar för medlemmar. Om du inte är medlem ännu är du välkommen att komma förbi och prova på innan du bestämmer dig för om du vill gå med. Du måste vara 10 år eller äldre för att bli medlem.

Att bli medlem kostar 300 kr/år för vuxna och 100 kr/år för barn och ungdomar (under 18). Eftersom medlemsskapet gäller fram till nyår få du reducerat pris om du går med i klubben senare på året. Avgiften går till att köpa in nya spel till klubben, köpa fika till spelkvällarna och andra små utgifter.

Förutom att få gå på våra medlemskvällar så ofta du vill, får du som medlem också vara med och påverka klubbens framtid via årsmöten, och då och då får du ett nyhetsmail med information om klubbens aktiviteter.

I tillägg till våra medlemskvällar har vi ibland också öppna aktiviteter som är till för både medlemmar och icke-medlemmar, till exempel på Tensta Bibliotek eller i samband med olika evenemang. Dessa sker några gånger per år. Följ oss på instagram (@TenstaSpelar) eller Facebook för att få information om när nästa öppna aktivitet blir.

Om du har frågor om klubben får du gärna maila oss på tenstaspelar@gmail.com, skriva till oss på Instagram eller Facebook, eller komma på en av våra öppna aktiviteter!

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2024. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.