Logo
Logo

Bli medlem i Norduppland Airsoft 2024

Norduppland Airsoft arbetar för en aktiv och social fritid för ungdomar. Det gör vi genom att erbjuda fysisk aktivitet och god kamratskap genom airsoftspel och andra airsoftrelarerade aktiviteter. Målet är att motverkar stillasittande och isolering, vilket bidrar till en bättre psykisk och fysisk hälsa.

Föreningen kommer att i så stor utsträckning som möjligt tillhandahålla den utrustning som aktiviteten kräver, mot en mindre kostnad. Därmed hålls kostnader för att delta låga, och alla får en god möjlighet att delta i aktivitet.

Föreningen siktar också in sig på att samarbeta med andra aktörer, för att gör airsoft så tillgängligt som möjligt för alla individer.

Vidare arbetar föreningen med att uppnå en så god säkerhet som möjligt för alla deltagare vid aktiviteter.

Det ställs inga krav på dig som medlem, utan du går in med det engagemanget du själv vill. Endast ditt medlemskap är värdefullt som det är.

För närvarande krävs det att du fyllt 18 år för att delta på airsoftspel.

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2024. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.