Logo
Logo

Bli medlem i Spelföreningen Weatherlight 2024

Spelföreningen Weatherlight arbetar för att skapa en trevlig plats att spela kort-, och brädspel. Vi är idag belägna på Repslagaregatan 3 mitt i centrala Norrköping där vi har aktivt spel varje vecka med våra samarbetspartners Invasion Games och Viking Games. I dagsläget har föreningen aktivt spel inom kortspelen Magic the Gathering och Digimon tillsammans med figurspelet Warhammer 40K.

Vi har idag en aktiv medlemsbas på cirka 40 medlemmar. Medlemsantalet stiger sakta men säkert fortfarande då vi är en ung förening i dess uppstartsfas. Föreningens målgrupp är för det första att rekrytera medlemmar ur målgruppen 6 - 25 åringar men har idag en medlemsbas på varierande åldrar. För att bli medlem har vi idag en medlemsavgift som ligger på 50kr/år för medlemmar som är upp till och med 18 år och för medlemmar som är 19 år eller äldre ligger medlemsavgiften på 100 kr/år.

I och med medlemskapet tillåts man tillträde till vår underbara lokal samt rabatterade priser på många av våra events. Vill man vara i föreningens lokal behöver man vid tillträdet betala en bordshyra på 25 kr/dag. Denna bordshyra behöver man inte betala vid betalda events. När man valt att vistas i lokalen som medlem och betalat bords hyran är det viktigt att man registrerar sin närvaro med hjälp av den QR-kod som är skickad till er via den e-postadress ni valde att registrera med ert medlemskap. Som medlem accepteras även föreningens uppförandekod.

Uppförandekoden innefattar bland annat att vi accepterar inga former av kränkningar eller nedsättande ord, särskilt med avseende på diskrimineringsgrunderna kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religiös tillhörighet, funktionsnedsättning, ålder och sexuell läggning. För mer information om vår uppförandekod fråga någon i styrelsen.

Gå med som medlem redan idag så kan du också ta del av glädjen att få spela tillsammans med oss och era vänner!

Information om medlemsavgift

Medlemsavgiften är 50kr till och med 18 år, 19 år och äldre gäller medlemsavgiften 100kr. Medlemsavgiften Swishas till 123-251 54 68, BG 5897-1458 eller med en överföring till konto 9060.19.280.83. Så fort vi ser er inbetalning så registreras ert medlemskap. Viktigt att skriva in ert fullständiga namn i meddelande.

123 - 251 54 68

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2024. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.