Logo
Logo

Bli medlem i Spectra Gaming 2024

Välkommen till Spectra Gaming!

Vi är en relativt nystartad förening som startades i syfte med att få ökat intresse för eSport och onlinespel. Det hela började med att vi var en grupp kompisar som spelade Counter-Strike: Global Offensive tillsammans och ville utvecklas mer än bara att spela inom vårt kompisgäng. Så då startade vi ett CS:GO lag i slutet av december 2020. Efter detta så har vi utvecklats något enormt, vi har fått fler intresserade för både eSport och onlinespel.

Men i maj 2021 så kände vi att det var dags att ta det till nästa steg. Vi skulle skapa en förening som laget skulle vara kopplat till för att öka intresset ännu mer och utvecklats mer globalt. I början var tanken bara att föreningen skulle vara till för oss som var med i CS:GO laget, men vi insåg att detta inte var en relevant lösning. Därför bestämde vi oss för att göra om föreningen till en mer anpassad och större föreningen.

Vi jobbar just nu med att utvecklas som förening och bygga upp intresset för olika onlinespel. Detta arbetet görs genom att vi har spelservrar inom olika populära spel som Minecraft och FiveM. Vi kommer även till att fortsätta utveckla lag inom olika spel som vi har gjort med vårt CS:GO lag, så vi vill även satsa på att skapa lag inom spel som VALORANT, som precis som CS:GO är ett klassiskt 5v5 FPS (First Person Shooter) spel.

När det gäller föreningens arbete med vilken åldersgrupp vi vill väcka intresse inom så är det faktiskt ingen speciell åldersgrupp, vi kör ung som gammal! Vi vill skapa ett så stort intresse som möjligt för så många som möjligt. Vår ambition är att oavsett ålder, religion, kön, hudfärg eller sexuell läggning så ska man få ta del av eSporten och de onlinespel som finns!

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2024. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.