Logo
Logo

Bli medlem i Death Melody Esports 2024

Vi vill delta i Pubg:s officiella turneringar och orginisationers officiella turneringar och utmaningar samt i vänskapliga scrims.Vi kommer att försöka få andra Pubg-klaner att ansluta sig till oss och bli en större gemenskap för fair play.
Vi har gjort mycket inom PUBG Mobile världen. Vi har deltat i officielt pubg tournbment (Crew Challenge) vi kunde inte nå finale men det är ett steg framåt. Vi behöver att köpa utrustning för minst 6 spelare för att de kan delta med bättre utrustning än vad de har just nu. Vi köpte flera custom rooms kort så kallad (PUBG Esport advance custom room). Våra clan medlemer är 57 spelare just nu. Vissa finns i sverige och andra finns i andra länder. Vi kommunicerar egentligen inom game chat eller på Telegram gruppen. Vi har planering att delta på lokala events och skapa events till oss så andra klaner kan delta och vinna ett present. Vi deltar dagligen på 4-8 pubg scrims.
Nu har vi börjat med Fortnite spel för alla platform.

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2024. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.