Logo
Logo

Bli medlem i Sundsvalls Fenixorder 2023

Vi är en förening för Harry Potter - intresserade som håller till i Sundsvall. Vi har medlemsträffar som innehåller allt ifrån diskussionsträffar och quiz till workshops, spelkvällar och läger - ingenting är omöjligt.

Information om medlemsavgift

Sundsvalls Fenixorder har en medlemsavgift på 50 kr. För att du ska bli medlem i föreningen krävs det alltså förutom att du skriver in dina uppgifter här dessutom att du betalar in 50 kr till föreningen.

Betala helst till vårt bankgiro eller via Swish, eftersom det innebär en lättare hantering för oss. Vårt bankgiro är 5348–0992 och vårt Swishnummer är 123 009 44 90. Som meddelande när du skickar till exempel Swish, skriv personnummer för vilken person medlemsavgiften gäller! Det går även att betala kontant till vår kassör Robin på en av våra medlemsträffar.

Kontakta oss för frågor eller om du behöver hjälp med något! Om vi har fått din medlemsförfrågning men inte någon medlemsavgift, kommer vi att kontakta dig för att påminna om den. Vi kan inte registrera dig som medlem utan att ha mottagit en medlemsavgift.

123 - 009 44 90

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemsskap i föreningen under 2023. Du ansluts också till Sverok. Är du mellan 6-25 år, så får föreningen bidrag för att du är medlem. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut av Sverok.